Türkiye Yetkili Satıcısı

Lacoste 2010729 Erkek Kol Saati

Analog  Ekran Tipi / Quartz  Mekanizma / 5 ATM  Su Geçirmez
Lacoste Saat Yetkili Satıcı. Saat&saat bandrollü garanti, fatura ve orijinal kutusu ile teslim edilir.

Gerçek Stok

Teşhir Olmayan
Ürünler!

Ücretsiz Kargo

Saat 15:00 'e kadar
Aynı Gün Kargoda

Orijinal Ürün

Yetkili Satıcı
Distribütör Garantisi

Kolay İade Değişim

14 Gün Değişim&İade

Lacoste 2010729 Erkek Kol Saati

Lacoste 2010729 44.00 mm kasa genişliği, mineral cam, quartz makine, 50 mt su geçirmezlik, takvimli, lacivert kadran rengi, yuvarlak kasa tasarımı, paslanmaz çelik kasa ve siyah deri kayış.

Lacoste 2010729 Erkek Kol Saati, 2 yıl garantilidir. Gündüz Saat Lacoste saatleri yetkili satış noktasıdır. Resmi Türkiye distribütörü Günsal Saat garanti belgesi ile gönderilir. Online mağazamızdan satın alacağınız saatler, son kontrolleri dikkatle yapılıp, faturası, garanti sertifikası, orjinal kutusu, ve tüm ekipmanları ile özenle paketlenip, aynı gün kargoya verilir. Teslimat adresine göre ortalama 1-3 iş günü içerisinde teslim ediliyor. Kargo ücretsizdir.

Lacoste, tarzından vazgeçmeyenler için tasarlanmış. Marka tasarımları konusunda oldukça iddalı. Çelik, rose, altın ve spor dayanıklı plastik kasaları ile dikkat çeken koleksiyon, hasır ve tekstil kayışları ile kadınları sakinliğe davet ediyor. Şık ve sade tercihleriyle stil sahibi kadınlara seslenen Lacoste saat modelleri, modern şehir hayatında tarzını tamamlamak isteyenlerin zamansız tercihleri arasında yer alıyor. Renkli spor modellerde fosforlu kasalar yer alıyor. Birbirinden canlı tasarımlarda, silikon kayışlar yeşil, kırmızı, mavi, siyah ve beyaz olmak üzere sunduğu renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.

Lacoste Erkek saat modelleri, fiyatları ve özelliklerini online alışveriş sitemiz sayfalarında inceleyip, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Orjinal ürünleri, gerçek stoklardan, en uygun fiyatlarla, yetkili satıcı güvencesi ile satın alabilirsiniz. En sorunsuz ve hızlı, değişim ve iade imkanı sadece Gündüz Saat te ...


Çok Satanlar